Anotace: vzhůru...
Pro mně jak vábnička takovéto téma...pozoruj dál, pod ledem je život, je tam pohyb voda proudí...je tam naděje ...jen, ať je ode mne daleko, být takovou zamrzlou duší, zvláště pak ve své zlobě :( díky za zamyšlení... Tobě ;)
12.06.2018 21:57:03 | Malá mořská víla