Anotace: vítejte kdož přicházíte na lačno...
při první četbě na obecné škole
- uchvácen vyprávěním o ptáku
NOHOVI
ve Starých Českých pověstech
jsem zatoužil
na pařátech aviatického netvora
(ovšem s jeho laskavým svolením)
zpřístupnit drobnou létající kavárnu
pro blízké a přátelé
což mi žel nebylo dopřáno
uskutečnit...
- až –
překročiv věk malých sedmdesátin
vždy než usednu v parku
či na zahradě
v parném horku
zarazím do země
berli
a takto jednoduše zhotovené
sluneční hodiny
upozorní tvorstvo
ze záhonů květin
z křovisek
a zpoza drnů
že nastal čas
kdy otevírám
bařík na svých sloních tlapách
a jako vždy nabídnu
gurmánům peprnou soljanku
z hojného potu
jenž jímán v záhybech
pohostinných tlap...
ale prosím Tě, já už jsem celej tak vyklepanej...že pode mnou na zemi toho bordelu ze mě vyklepanýho leží celá hromada-je jako zaprášenej malej páchnoucí smeťák....a to ještě abych něco vytepával***brrr***-nechci už žádnej další sajrajt.....brubrubru**:-D :-)))***
ze mě zbyde -tím líp
14.06.2018 15:35:07 | Frr