Zástava veličiny
A kdybys snad chtěl stokrát
zvládal sebelépe vedení v režii
byl excelentní stratég
s úspěšně provedenými mnoha plány
nemůžeš poručit větru ani dešti
Podnebí přináší
chová se nevyzpytatelně
A přeci toho dne
po několika deštích
i ztišení oněch kastanět
došlo k setkání Vodnáře a Panny
Déšť na pár desítek minut
Jeho poryvy ustaly
¨
Korunami vstupovalo plaché slunce
Měli si co říci
čas jakoby se protáhl
zcela zjevně zpomalil
A když jejich nitra rezonovala v souzvucích
pak jako zázrakem
se jen a jen pro ně
dočista zastavil
Nepodstatné byly kulisy
pro staré duše
putující vesmírem
odedávna
od kdysi
Přečteno 391x
Tipy 9
Poslední tipující: vojtěška, ARTeFakty X. Múzy, Marcella, Frr, Philogyny1
Komentáře (6)
Komentujících (4)