Zneklidňující vakuum
Nábřeží
je zmítáno v životním pulsu
Před obědem
slyšitelně sytí éter
pokřikování dětí
Bytostně vnímám
jakési mezidobí
mezičas
Cosi mezi dnem a nocí
Zvláštní vjemy
Nic moc se neděje
o nic podstatné neběží
Snad jen
že za pár dní
by měl přihnat trojspřeží
Martin
Však ještě předtím
v záchvěvu štěstí
dovolávám se políbení
na rty
Přečteno 330x
Tipy 7
Poslední tipující: jenommarie, bogen, ARTeFakty X. Múzy, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)