Anotace: ...nejčastější na záchodě...
převzatá slova
mu po čase
nakonec žlukla
v máselnici projevů
a jeho vlastní máslo
na hlavě
stékalo po obličeji-
kolem očí
až to vypadalo
jako by sebelítostiv
plakal...
jsou chvíle
kdy vyvane
voňavá emulze
v toilletní míse
a bez varování
za krk spadne
chvíle prozření
až upřímně zamrazí
a také že než spláchnul
se zamyslel
vyšplhal na strop
a sňal z něho
stín zapomenutých
zaprášených
křídel...
No a čemu se barde modra divíš vždyť, když se .e.e mozek je v hladině alfa (v;)ln
22.11.2018 20:22:31 | Malá mořská víla
alfa beta gama délta-lepší zrnková káva-než-li melta...chi chi chi chi :-D :-C*
23.11.2018 01:50:45 | Frr