Anotace: ¢
Krásná vzpomínková...Také mám místa z dětství, kde se ráda vracím.Jsou jiná a nebo jsem je viděla jinak. Očima dítěte .-)
..ST..
04.05.2020 21:30:50 | Jaruška
Život si nevybíráme...život se vybírá nás. mnohdy tolik bolí...ale vždy je dobře se zase vzpřímit a žít!
19.01.2019 13:57:24 | Anděl
Bolavá... někdy je těžké vyloudit úsměv, přesto je lépe se smát, než plakat...
:-)
19.01.2019 13:26:16 | Helen Zaurak