Anotace: ...
teď uvažuji,kde všude jsou obratle...a kolik jich má slon a opičák...:-)
25.04.2019 20:57:22 | Danger
Jirko jak ty to píšeš? ano JSOU nepochopitelné rezonance, ale o tom se rozepsat, tak už to nedokončím. Málo času... musím toho udělat ještě tolik a vůbec netuším, co bude v budoucnu OPRAVDU důležité... teď, pro tento moment, vím: supertip, ale ve skutečnosti je to hrozně málo.
04.04.2019 12:47:10 | aravara
díky Jardo...jo a co se týká času chci jen podotknout že máme všechen který chceme...je jen na nás jak s ním naložíme...ale to ty víš...
21.05.2019 12:34:34 | enigman
NO ČOVEČE,TADY UŽ TO VYPADÁ JAK FACEBOOK :D ST SE SRDÍČKEM SLYŠÍM PRVNĚ :D ABY TO JEŠTE NEBYLO ZDE ZAVEDENO:D ZA CHVÍLI TU BUDE I ZAMRAČENÝ ST.,ŠKLEBIVÝ ST,HVĚZDIČKOVEJ ST,ST S VYPLÁZNUTÝM JAZYKEM:DD
NO PÁÁÁNI,TO JSEM SE POBAVILA HAAHHAÁÁÁÁ AURUŠKOOOOOOOO :-)))
JSEŠ VYNALÉZAVÁ, TO JE ÚŽASNÝ :-))
HIHI,JINAK, MILÝ ENIGMANE,DÍLO JE PŘEKRÁSNÉ :-)
04.04.2019 11:53:37 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA