Anotace: našemu budoucímu dítku
na zadním sedadle
šíleného taxíku pronajatého
nocí
jsme bezděky zplodili potomka
našich rozverných útěků
za svobodou –
jednou nás to dítko urputné
projasní
gama paprsky záření
svého vděku...
tahle je dobrá ... gama paprsky záření svého vděku ... jo
:)
26.05.2019 14:13:21 | Ragnell
když Ragnellinka "koryntčí" - je prostoupena duhovou aurou holčičí..
:-D*.....děkuji Ti qíčalko za milý píp*****:-D*
26.05.2019 20:02:53 | Frr