v těle snění...
seděl jsem
na pozadí
když se do popředí
vymalovala dívka se slovy
jak se vám líbím?
procházíte mnou
jako Higgsovy bosony
je to tím že jsem bosá?
to bych neřekl milá
spíš mě stimulujete
a zároveň oblažujete
tak že si zpívám hosana
to jsme na tom stejně
ovšem na vašem těle
bych ještě zapracovala
inu já vím že je nedokonalé
ale je to jen schránka
možná jednou zjistíte
že dokonalost tkví
v něčem jiném
příteli mě nezaskočíte
to bych se na to podívala
jen se svlékněte
klidně
od jisté doby nejsem stydlivý
jen mě tak napadlo
co hodláte udělat s nahou myslí?
Přečteno 397x
Tipy 28
Poslední tipující: piťura, Frr, zelená víla, Amonasr, jita.1965, Jort, Iva Husárková, Dreamy, Neegoista88, Avola, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)