Dneska je den neklidu
plný rozporů a zvratů
zítra bude den úplňku
napětí uvolní svoji ruku
Pod oknem opilci křičí
naproti jedinec klečí
my jako ptáci v kleci
o mříže křídly bijící
Měsíc se dívá shora
osvítí všechna okna
dívá se pluje v klidu
vidí tu lidi v neklidu