Anotace: ***
Lhářko - prý že mi to pořád stejně sluší
Prý arpeggiem scházíš schody, když víš, že pod nimi čekám
/sem tam/
,, Miluji tvoje škrábance na kůži,
je přes ně blíž ke krvi,,
Tvůj zvrácený projev náklonnosti
je sychravější než počasí v Salisbury
Přemýšlím, kdy bude zase čas se nevidět...
A jak tak dumám vyhlédnu z okna a tam
stojí tvůj obdivný pohled
- Lhářko