Jak nenadálá situace
rozhýbá vodu na rybníce
najednou není nic v klidu
jak výbuch hromu v éteru
A ty se koukáš jako zjara
to byla podpásová rána
od tvého strůjce osudu
co zkoušel najít skulinu
Tou provalí se slabosti
co potřeba je vyčistit
k čistému stolu usedat
netřeba nic si vyčítat