Anotace: Hravá nálada se slovy.
Když před šestou se probudím,
tak ihned si pomyslím,
mám ještě čas.
Ztuhlé svaly protáhnu,
pomalu se posadím
a líně vstanu.
A když nemám ten den povinnosti,
věnuji se sama sobě
a svým hobby,
co se možná nehodí
do této doby,
ale mně to nijak nevadí,
jelikož já neproklínám,
přestože vizáž čarodějnice občas mám.
;-)