Cervanky chlad a podzimní blues
Anotace: Nesouvisle se rodici myšlenky v letu jednoho podvečera, západ nad rodným městem z něhož uletan.
Cervanky nad hlavou,
temný svit modré v dalce,
hlasy jenž mne provází,
projíždím krajinou duše,
zemdleny, unyly, bez vášně do života,
o lásku drahou polovičku jara,
sním,
sním o panensky mrtvém rodném městě,
o zbitem pocitu toulacim se podvecerem,
na druhou stranu,
za zdí do noci andělé píšící kruhy,
myšlenky za zdí vydelene z času,
z času vykloubeneho bezcasim básně.
(Podzimní blues v srdci nad hlavou)
tkáň a řečiště
krovy a naplaveniny
rohovka mysli×
Přečteno 282x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Frr, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (4)