Anotace: Páteční acid jazzový, lofi beats blues, improvizace nad úplnkovym tichem. https://soundcloud.com/bsdu/white-widow
Měsíc se na obloze směje v úplňku jako nadržený okoun,
plíce nejmladší generace vdechuji cigaretovy kouř,
Plížim se městem dolů jako lenochod před skokem na samičku,
retro hip hopove beaty a smyčky jazzoveho klavíru konejsi sluch,
v hlavě se rodí myšlenky jako zaklinadla operenych myší,
myslím, že to je blues páteční noci, kdo mě slyší?
Co je to ticho namesicne mezi dívkou a chlapcem,
mezi tvou dvoranou a úsměvem na obloze,
když dva spolu jdou jako poprvé zamrazeni v touze,
nejchladnejsi oči pálí nejžhavěji podobné droze,
Měsíc se směje jako sjety tanečník v úplňku a podzimní acidovy blues se toula dechem malomesta,
podivné staccato rozlamanych rytmů v místním klubu,
jdu omrknout či set podobá se vyrezanemu dubu,
píseň uticha nikoliv hlas v srdci,
další začíná a měsíc jako spálená okurka toula se a rozfoukava saxem nekonečna.
A já vím že tam jsi a posílám ti lásku z měsíce ze Země. Spanilé toulky zloutnouci krajinou duševního listí. Vše je volné vše se čistí. Milenci usínaji v písni.