v jednotě bytí...
duše co tančí
se zrnky písku
září se sluncem
rozkvétá za svítání
vzdouvá se s vlnou
voní v růži
uchvácená zpěvem ptačím
to je uvědomění bytí
všechna síla
všechna radost
posvátná bohyně vzezření života
jako bůh tajemné podstaty života
co sní o životě
a ona je tím životem
prýští z hloubky
do srdce ke zjemnění
zaplavuje mysl moudřením
je v ní celé spektrum
od animální rumělky
erotické rozkoše
v zelení pohlazení
žluti náklonnosti
fialce oddanosti
od libida k lásce
co hýbe hvězdami
Přečteno 260x
Tipy 17
Poslední tipující: Iva Husárková, Donne, vlnka, Frr, J.Karasová, Malá mořská víla, Amonasr, šerý, Fany
Komentáře (2)
Komentujících (2)