Vzpomínky lemují naši cestu
záznamy oživí se v gestu
co letmo někde zahlédneš
či slovo známé zaslechneš
Je na nás zda je pozvem dál
jak hosta co na prahu stál
ty milé hosty máme rádi
úsměvy na rtech rozdávají
ty smutné hosty nezveme
klepají marně na dveře
Ti hosti námi nezvaní
cestu na světlo hledají
otevřem okno dokořán
sluncem zalijem chrám
v něm rozptýlí se docela
vzpomínka naše minulá
Zatraceně dobrá práce
vlnka možná usmívá se
když tu s pusou dokořán
stojím jako pelikán
07.11.2019 20:57:07 | blázen