Tuláci životem
za ruku spolu jdem
po cestách klikatých
objevit krásu dní
I když mi říkáš
co zas vymýšlím
hranici poznání
se mnou překročíš
I když se bojím
srdce mám až v krku
s tebou se odvážím
překročím čáru strachu
Ležíme na zádech
sníme o vesmírech
ta blízká setkání
stárnout nám zabrání