Anotace: Bez anotace.
Často je lepší
pozvednou zrak k nebesům.
Cítit vodu po holeni
a vidět svou jizvu na koleni.
Zabalit skicák, pastelky, propisku a obyčejné tužky,
Spacák, karimatku, polštářek a nůž.
Nezapomeň na seno ani vlaštovky.
Jo a pozdravuj, prosím, Sáru.