V ping pongu osud přihráva
zkušebním hráčem teď jsem já
vybírat smeče nestíhám
učím se hrát jak se dá
Zkušenost sbírám pomalu
pozvedám zase svou hlavu
rozvahu jenom neztratit
plán mohla bych zhatit
Ten záludný hráč pokeru
mi občas zkazí náladu
nadechnu se pak zhluboka
nejsem přec ňáká měkota
Snad jeho tahy pochopím
jen tak ty zkoušky zúročím
co dít se má ať se děje
snad mě ten život nesemele