V duchu mám obrazco navodil klid...
Dědeček s babičkouna lavičceza ruce drží se
Prožili léta po bokuvědí, že majív sobě oporu
To jejich souzněníokolí prozářiloklid navodilo
Teď občasna to vzpomenuvezmu tě za ruku...
Kouzelné, tak si to přejeme, mít koho za ruku vzít. ♡ "ST" ;-)
07.03.2020 10:45:06 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?