Anotace: A to je na mě skvělé
Jako hemýžď chci dlouhou linku slizu za zadkem
A v ohrožení zalezu do ulity
Jenže nemám žádnou ulitu
Jen hlavu plnou vlasů a prapodivných myšlenek
Mé námluvné rituály spočívají v pozvánkách
A v placení večeří v pátek večer
Můj smysl života je najít co nejvíc důvodů
Proč dnes není správný den na mytí nádobí
Mám málo času, ale když ho mám víc, docela se nudím
Chci létat jako pták, ale nic nedělat je příjemnější
Jako mořská okurka
Občas vydám malý smutný zvuk když si na něco vzpomenu
Každý rok dostanu ten jeden určitý dárek,
o kterém se babička nikdy nedozví, že se mi nelíbí
Na stavění vzdušných zámků
Mi vyhovuje dostupnost materiálů
Chci moudrost a nadšení nacucnout jak kabel od mobilu
Ale zase mi to překazí učty za elektriku
Jsem selhání evoluce
Jsem člověk