Anotace: ?
s Půlnocí se roztančil Golém
za víření bubnů cirkusový kutálky
až k ránu si prošoupal hliněný nožky
čas se zapomněl v lese na muchomůrkách
takže nesvítalo
a den vzal hákem i poledne
v trávě se bázlivě krčily šutráky
zkusmo házený těma bez viny
zatímco na pranýři v prudkym slunci
usnula znuděná nymfomanka
dav zevlounů si střídavě nasazoval a sundaval roušky
stejně nezapršelo
a všichni se snažili o překot uplácet suchym z nosu
zapšklý studny do kterejch napadaly
ozvěny letošního stihomamu...
..parádní slovní zásoba.. čumím.. :-)
25.04.2020 21:51:34 | Bluefish
Chudák holka :-D ....nuda v kině..ale pravda, že s pěknou procházkou nejdříve. ..Jeden šutr jsem tam..přidala, jdi opatrně, ten vlevo, hnedle u cesty. *ST* pac a pusu jdu hledat déšť ;-) {ju a pěkná je}
23.04.2020 18:31:48 | jenommarie