Anotace: ...naplnní kulturního prázdna, vyhoření formy a obsahu, sjednocené duševní tekutiny. Reflexe poezie #hudby #sebekritika
Uvolnili latentní bod zlomu
poezii erupce, trhliny, jehlanu,
V labu; pondĕlní beseda, hovor dvou přátel:
Jak se zračí paprsek ve smetanovém tanci tónů trumpetisty ve svĕtle pondĕlního azurového inferna v labu
v natřískaném komorním svĕtle sálu omladina poslední generace uznale pokyvuje hlavou do rytmu severoamerické jazzové frakce
Prsty pianisty tančí klasický valčík ve stupnici kruhové nostalgie na svobodné vyjádření
a bassista s výrazem naprosté suverenity strunného dekalku postakuje v trylku lyrického rilkování
dotek emanace za zavřenými víčky hlasy frází a vyznání mimo tento vesmír
zpátky mezi hudebními živly v proudu inspirace mezi lidmi
jež svírá podivný strach ze smrti existenciální úzkost neznámá jež přesahuje tento život
a citát básníka jež říká
'umřít není žádné novum
avšak ani žít není novum'
(Odmlka v tropické tapisérii)
(Oblak dĕjin) post-pandemie
Flashback u Poutníka
hovory o současné poezii
ztráta autenticity stejný podíl ječného zrna
neoddĕlitelnost povah kurzů
radostné výkřiky interakce
(Odchod do Scaly)
Hovory o belgické kapele s viagrou v názvu
Seznámení s mladým lyrikem a bubenistou Domem
Vnímá tři proudy současných plavců
hostovské intermezum civilní modernity tištĕné
anachronické básnící lyriky veršovné jež mi tu nechceme (a mezi nĕž se v hrotu stínu zeleného pera řadím)
a frakci vulgárních podzemníků jejichž vliv uvadá
F zvolá Slam není poezie!
Postovit dĕlá poezii křičím na obranu slamu!
Jeho pocta Majakovskému!
Anatol je nej říká D!
'To je sračka,
typická česká slamová sračka
odvĕtím se odchodem na # piss of
(Promĕna prostředí)
Loučím se přeji (pokojné horlivosti večera)
noční cesta nocí uvnitř uší pecky Soundmagic
a poslední set od králů Dnb Noisie
zrychlený tep 172bpm
mladá krev přetvářející bass scénu
intenzivní fosforová low endová zeď soundu
(Marko nauč mě dýchat)
Nařknuli mne (z malé přesvĕdčivosti)
z přehnané klišovitosti veršů
(Unylá náklonost k romantismu)
Jak vyléčit nemocné srdce od poezie?
Povážlivá nadužívaní slova básník!
Neduživé plýtvání intelektuální energií
Smĕřuj k hudební vizi v podkresu extáze
výheň subtropické pásmo