Pocta padlému dubu
Anotace: věnováno Pavlu Lazeckému plaveckému kamarádovi, který nás nečekaně opustil 4.7.2020
Jak panna dlouhovlasá
rozprostřel jsi se luhem
kořeny vystřenými k nebi.
Přesvědčen o své dlouhověkosti
ve snaze žít
ten nejdelší život motlitbou.
Přec vichr neznámý
vyťal tě
z tvé zahrady radosti.
Zanechavší nás bez tvého úsměvu
ne však
bez odkazu...
Přečteno 209x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Amiradi, jenommarie, Dreamy, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)