Je taká doba,
kedy sa aj umelci učia rozumieť grafom
a veriť štatistikám
Je skrátka doba,
kedy možno konečne začíname chápať vďaku
staviteľov morových stĺpov
To, že ich už dávno postavili aj za nás,
nám dochádza tiež až dnes
A je doba,
kedy mnohým ostáva iba veriť,
že raz opäť budú v kľude vravieť
vnúčatám rozprávku.
Možno bude začínať slovami :
"Keď som ja bol malý,
tak to ešte ľudia lietali na Mesiac ..."