Anotace: příčinou omylů je to, že naše soudy sahají dál, než jasný náhled ducha…
minulost je v nás, ale nežijme v ní,,, myslím,,, ale nechme si vzpomínky... detaily, maličkosti... z toho přeci se tvoříme... máme něco, to něco uvnitř sebe... usmíváme se, všechna má setkání s někým, měla jedno společný.. zájem... a třeba to je to...
23.05.2021 01:21:13 | zelená víla
Máš tam toho zase tolik...geomagnetické pole mysli co je nám kompasem...ten tak zvládat bez toho, aby se střelka roztočila jako káča šlehnutá bičem,věčnost otisknutá v kameni...moudrost vyváženosti posvátné geometrie...a třešnička na dortu umění spojení intuice a rozumu...no kamaráde...VŠ života ;) ale stejně...základy to má v MŠ že;)
13.03.2021 06:17:34 | Malá mořská víla
pohled na střed dvou světů :-)
08.03.2021 16:10:22 | Clown
Tyto tvé dialogy ona a on zastřené do spojení mystiky a reálna mám ráda, svědčí o tom, že autor je navzdory svému "hloubání ducha" z masa a kostí :-) to je pak tak, s tou odkopanou .. prima čtení enigmane
07.03.2021 12:06:20 | Vivien