Setkání s andělem
Někdy připomínal anděla
možná, už mu bylo víc než míň
(to se u andělů těžko pozná)
o to dál však doletěl
stačilo mu, zavřít oči
neudržel ho žádný lockdown
mříž?, nenech se vysmát
což jsi nečetl skutky apoštolů
zkus uvěznit vítr pošetilče...
a když je otevřel
zářily tak, že dokázaly pohnout skutečností
v neskutečné
štěstí a radost byly jeho průvodcem
jejich síla jeho mocí
tak proměňoval srdce lidí
byl pro každého
ku pomoci...
Přečteno 256x
Tipy 20
Poslední tipující: enigman, Emily Říhová, Vivien, šerý, zelená víla, Akrij8, Amiradi, Marten, Frr, Amonasr, ...
Komentáře (12)
Komentujících (6)