Anotace: A vaše každodenní plesy?
Oblékni ne až tak barevné šaty,
každý den je ples.
Oblékni šaty, možná i jeden dva šperky dnes.
A všichni tančí.
Ne, nejdeš pozdě,
ve špinavých teplácích nikdo si nevšimne,
že tu nejsi od začátku.
A každý den je ples,
takže každy den je jako dnes.
Jen v jiných šatech
a možná i v jiných botách.
A pokaždé se ptám,
je v pořádku zítra nepřijmout pozvánku?
No jasně že jsem v gala..dnes obzvlášť :D :D...tak jako každý den..budu si plesat..ať si to nezkazíme..tak do tance..možná i bez elegance..ale co :)). Pěkné *ST
21.03.2021 14:42:56 | jenommarie