Anotace: holubici černé...
ono vlastně je vždy dobře... úhly pohledu... jo a někdy je vlastně strašně na ho..., ale...jo a někdy skutečně na to ho,... je, ale dobrý vědět, že to přejde, a ono to vždy přejde...
23.05.2021 00:54:27 | zelená víla
Bude..a kdo chce..ví že stále ještě JE..je to jen na nás..jak vnímáme to "dobře". Pěkné **ST :)
11.04.2021 17:33:52 | jenommarie