Anotace: ...
a co když mírumilovnost je žánr... jooo, zahrajeme si na ukulele... mírumilovně...
a co když se neděje nic.. jen potichu...
seděla jsem s kámošem u piva a zpívali jsme...hlasitě... bylo nám víc než fajn a taky o tom všichni věděli... :-) myslím že na tuhle etapu nikdy nezapomenu... :-)
ale někdy být slyšet je fajn... bylo to na tátovi 80, stála jsem na stole a fakt mu to do nebe poslala, no na vesnici i po roce na to vzpomínají.... :-)))
no a zahrabat se nepůjdu... :-)
26.06.2022 00:56:23 | zelená víla
sedím u ohně dívám se do plamenů a poslouchám Tvé šamanské písně proměna je návratem ST :-))
20.04.2021 02:36:33 | Iva Husárková