jsou dny, kdybych si nejradši seškrábala všechnu kůži a vyrvala všechny orgány
zavřela bych oči a nikdy je už neotevřela
jsou dny, kdy je bytí těžký
a pak
pak jsou dny, kdy je štěstí ve mně tak silný, že mi dere slzy ven
sedím na lavičce na náměstí
a poprvé se v davu lidí necítím
osamělá
protože nejsem sama, ale mám sebe
a pro tyhle chvíle se vyplatí bojovat
ať to stojí, co to stojí
páni! ST
25.08.2021 13:25:32 | Sonnador