Slunečník, Měsíčník, Větrník
Vkresluje vrásky úsměvů do očí
nutí nás je přivírat
snad před jeho jasem
snad před vlastními chybami
a vlastně je dobře vidět míň
o to víc dokážem přijímat
i odvrácené strany moří
co nikdo neměl uvidět
krátery zraněných duší
rozbité tím co odpadlo z hvězd
se kterými jsme se
(ve víře, že to jsou ti praví)
objali a milovali vychřicí vášně
neskonale krásné
s drtivými dopady
na domnělý domov našeho ega...
až stříbrné nitě měsíčního odrazu
v hlubině nás samých
scelují trhliny snů
co nám měly i neměly prospět
a klid nočního vánku
podbarveného příchodem úsvitu
vyplaší noční dravce
trhající mršinu našich obav
k ústupu
teprve pak nesmělé paprsky
prvního z bratří
přinesou lehounké pousmání Zenu
procitajícím...
Přečteno 258x
Tipy 15
Poslední tipující: gallatea, šerý, jenommarie, Amonasr, enigman, Frr, mkinka, Dreamy
Komentáře (10)
Komentujících (7)