dekorační...

dekorační...

bimbavá rolnička
na maňáskovi
zvlněný hřebínek
mlýnek a sůl
doutnák na maják
letokruhy v břišní krajině

hod vlasy
do čela rozkročeného
já je ponesu
kněžko z lomenice
ptáčátko mlčenlivé

prst se zachytil o prst
někdy zezlátne
sníh na ptačích nožkách

tanči proti mrazu
proti písku v polévce
proti včerejškům
Autor enigman, 12.10.2021
Přečteno 227x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Marten, Nikita44, paradoxy, Dreamy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Ocitla jsem se ve zvláštní krajině,
se všemi těmi věcmi, pocity...ta břišní
to vždycky zachrání, pak nebloudím:)

12.10.2021 06:13:23 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel