neposedná...
usedni ke mně
na polštář
ty úplněčná
k slunečnímu pavoučí
přisátá
jak motýl noční
jak šošolka rozšuměná
v prostořekém oblačí
a vítr jenž tě hýčká
pohled padne v pohled
horská mušle zrození
rozsálaná
tvá jemná tvář
na jazyku chuť slaná
oslní nás
rozpoutané pěnobytí
Přečteno 310x
Tipy 21
Poslední tipující: zelená víla, kaše, zdenka, šerý, Malá mořská víla, Marten, Iva Husárková, Kubíno, Sonador, mkinka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)