Anotace: kvete elektronické mycelium...
nahoře na skále pod kmenem osvícený choroš na kmenu,
v mechu šeptavé ouška zohýbané vĕtve stoletých dubů,
vlahá vítĕzství přítomnosti nad sny, padá ulehavĕ soumrak nad hostýnskými hvozdy,
červené ledkové svĕtlo ze zelené aurory dubu,
hlasy a jazyky vyhynulých bassových dialektů
jako zprávy zapomenuté mimozemské civilizace,
oheň minervy plástve zvuku ožehavý puls na modré planetĕ
repetitivní úder srdce mezi třemi dobrodružnými dušemi
šestice očí tvíkuje archu nedokončené improvizované kompozice,
bílé víno jako plástev vaporizované kvĕty fraktální šistice vĕdomí,
blíží se soumrak midi nesouvislá slova popisující druhy dosud neobjevených živočichů
podivná nadčasová postava jež se objevila v čínĕ před propuknutím pandemie
přátelé ve stavu diluviální flow minimalistický vajb
hvězdná obloha nad hlavou
jak soumrak midi signálu
posílajícího štĕpícího lámajícího do subharmonických barev
skrze holografický mikrokosmos do frázovacích častic delaye
odvislých tancujících okének sonického narativu
do dungeonu hráče na synthy
do bubenické indiánské bojovnické valhaly
mezi animalistické údery a masky
subsekvenční surreál hlasů
fragmentů fonémů masajú a pigmejů
skrze virtuální obrazy jež tapetují asanující afterlife
živé postavy myceliární budoucnosti
elektronické pohlednice
rytmické plachetnice adié