Anotace: veta nebo vesna?...vyberte si...
čas neexistuje...
ty ano i ostatní lidé...
existují pocity i city...
existuje dotek...
existuje nezájem...
jedna polovina i druhá...
pořád jsi jeden
existuje polovičatost?
existuje zášť i závist?
existuje pokora?
existuje láska?
existuje dotek?
existuje pochopení?
a to vše je v nás, ve mně, v tobě...
procházím se trávou, zelenou, jarní, vše říkající, lehám si do ní... a jsem vděčná, za všechno to hezký a za všechny ty srágory a spásy, chyby, donucení...
je to jen na nás...
26.02.2022 00:13:11 | zelená víla
skřivánčí poselství
probouzí síly
po duchu bratrství
břehy jsou v nás
odrazit bárkou
neb doplavat k cíli
dokáží odvážní
vetu vem Ďas...
25.11.2021 12:03:36 | Malá mořská víla