Anotace: Vteřiny hodiny nového roku.
Hlasy ohňostroje výbuchy poklesky smích setkání tvorba noc nad Brnem
expirace času nová pásma spojení lidé láska vize
sedmdesát pět lajn v kamnech se zlatou sochou masaryka bílé víno jihu tropické pocity sublimovaný flyš úzkosti
šílený orgiastický vznět extatický tanec milenců
jako průlet hvezdokupou zadními vrátky
Spojení vášeň znovuoživení
báseň jako kouř droga misogonie návrat
Vstříc novým ambicím hlasům sveřeposti tvůrci juxtapozice duše