Anotace: ...
krásná mystika... vůně čehosi zůstává... ano..ten časosběr prožitků, náhod, pocitů, smíchu, dojmů... nedávno jsme s kamarádem popíjeli bubliny s jahodami, obdivovali jsme jeho zahradu, jeho louku zasazenou, smáli se jako blázni, vzpomínali zpět - známe se dlouho - a i když něco dávno odnesl čas, tak my dva jsme pořád, najednou jsme se poznali jinak, říká mi, víš Eví, ty jsi mi tak čitelná, přesně poznám, když krčíš nosík a trochu se mračíš, přemýšlíš, vím kdy tě naštvu, jak se změní tvůj výraz a jak mi řekneš... znám ty tvoje momenty psychologického pitvání situace a znám pak to, jak se rozchechtáš... jsi dešťová víla, když mi pomáháš zalévat a proplétáš se v těch šatičkách kolem kytek... mám rád pozorovat, jak dloubeš ze skleničky jahodu a pak ji sníš, jak přivíráš oči, protože je to fajn... a já si uvědomila, že tyhle chvíle jsou zázrak, nikdy nebudou stejný, a jak mi řekl, s tebou není žádný den stejný... je to tak, není to mnou, prostě je to tak... známe se tolik let, prožili jsme toho tolik, a poznáváme se dál, jinak... jsem vděčná a jestli zítra tahle vůně odejde, vděčná být nepřestanu... nikdy...
25.06.2022 21:37:50 | zelená víla
Žena stokrát jinak... určitě ale ne jako kuře... možná některá ano, postupně se z ní vyklube slepice.
Trochu jsem ti to tu zazdil úvahou nad vývojem nechemických vůní žen.
Omaky rosy, sory kámo.
02.03.2022 00:20:19 | Špáďa