Anotace: solaris...
myslím, že určité přenosy jsou dokonalé, probouzejí ... díky za to
okamžiky dokonalosti, který ti možná docházejí hned a možná zítra... ale hlavně, že tak... strašně dlouho jsem věřila tomu, že si to uvědomuju a cítím jen já.... psala jsem si deníky a dnes, když je čtu, pláču.... štěstím, že jsem si ty pocity uchovala, že díky nim si pamatuju detaily svého vnímání, cítění... dnes vím, že si to pamatují oba dva, vždy to tak bylo, jen jsem tomu nevěřila, dnes to vím... a možná mi kdysi uplavaly určitý chvíle, možná jsem před nimi utekla... ale dnes je pořád vlastním a díky deníkům, dost intenzivně...
asi si je zase začnu psát.... proto abych nezapomněla, abych jednou....
dnes jsem jiná, vyzrála jsem, ale ty chvíle zapsané mojí rukou, procítěností je tak krásný číst.... poznávám se v každičké maličkosti těch slov, v každičkém detailu... a já někdy byla z krásy smutná... dnes už vím... o to víc dnes cítím, prožívám, dávám... jsem... děkuju za uvědomění si ...
22.05.2022 00:39:36 | zelená víla