Anotace: ...
svět je o lidech, někteří se radují a někteří bojují... někteří se bojí a někteří hledají, někteří jsou milí a někdo pšouká zlobu... zprávami nás informují o tom tak, jak se to hodí... možná bychom se něčeho bát měli a možná se něčeho bojíme zbytečně... lidé se milují, odsuzují, nenávidí odjakživa... posuzují se... hodnotí a za to se cokoli.... nic z toho nemění určité dosahy a přesahy lidské... i v těch nejtěžších letech byli ti, co pomáhali i v v těch nejkrásnějších chvílích jsou ti, co škodí...
jizva a rýha...
kde najít rovnováhu ?v sobě...
v neodsuzování čehokoli a kohokoli... zní to blbě, ale je to tak... pomocí tam, kde je třeba...
ale tak to mělo být přeci vždy...
kousek krásy se najde vždy.... v jakékoli maličkosti... vždy si budu vážit a milovat ty, kteří to umí... kdykoli...
22.05.2022 01:15:55 | zelená víla
Svět začíná být bizarní fraška s nesmyslnými záminkami k bojům a drancování Matky. Doženeme ji k tomu, aby nás setřásla jako blechy z kožichu. Možná, že už teď je pozdě... jediná smysluplná činnost člověka je hledání a vytváření krásy v lásce. Tak jak tomu celou svou tvorbou vybízíš příteli. Tož tak :).
05.05.2022 22:01:36 | Malá mořská víla