Anotace: ...
Žít, je jako hrát poker
Tváříc se, že víš, co děláš,
sázíš svůj čas všanc trpělivosti
a doufáš, že ho neprohraješ
kvůli špatnému rozhodnutí
své naivní touhy
On vsází 10 let
Dorovnáš nebo složíš?
Dorovnám ale nechci brát bank.
ST
Tak hrej.
Jsem zvědavější než se zdá.
22.07.2022 10:17:09 | Fialový metal