kdesi...
zas těkal
plamen svíce
sen se vkrádal
do věznice
kde jsi?
inkoust leptal
do mé líce
jestli vyjdeš ven
naperu tě
havran zakrákal
chceš přes val?
vezmu tě
na perutě
tam najdeš grál
vážně?
za krásou je kal
zaštěkal vlk
a zakousl se
vášnivě
do měsíce
Přečteno 154x
Tipy 11
Poslední tipující: Malá mořská víla, Marten, šerý, Frr, jort1, Sonador
Komentáře (2)
Komentujících (2)