Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=Qt5wB7KXSaM
definuje mě netečnost
projíždím očima mraky a hledám obrazce
nejlíp se představujou věci co se nikdy nestanou
tančím ti po zápěstí a v myšlenkách mačkám víc
asi bych měla něco říct napsat zprávu se sto smajlíkama
který neznamenaj nic než letmý povzdechnutí mezi dvěma větami
chci se ti vetřít pod kůži a rozšířit se po těle jak svrab
ochutnej mě a já ti řeknu co si myslíš
tohleto my umíme
šumění listů je poradní sbor rada starších co tu byla před náma a bude po nás
usměj se vyletí ptáček
a kukačka už zakukala to by stačilo teď už nemusíš
klopím hlavu a ryju bílýma botama do písku
všechno má svý meze říkáš a já stavím hrady průplavy hory celej svět
je první středa v měsíci a moje nechej mě spolkne
jedna ze sirén