Anotace: ***
Jakoby cítila, že bude muset brzo odejít...
Chtěla svět
přepít
přejíst
přemilovat
převnímat
učit se každým vdechnutím božského éteru
věděla, že čas je její největším nepřítelem
a přitom věčnost, byla jejím největším přesvědčením.
Nestála o soucit, lítost, možná pochopení
žila tak, jako by den byl tím posledním
a noc tím nejsmělejších místem.
Není malých, nebo velkých vítězství
je jen odvaha a srdce které věří ...
Skvěle napsáno. Opravdu!!! Moc ráda jsem si tohle...uložím si do paměti. Děkuji.
18.01.2024 23:08:21 | cappuccinogirl