Anotace: ...
Pouta existují, je to krásný slovo, pokud jsou to ty nehmotný, ty "dobrovolný", který jakoby nasadíš "sám sobě", protože chceš, víš, že i když to uděláš, stále budeš schopen létat!
Pět smyslů... vím, ale odbočím si od nich myšlenkou, že byl by to zoufale nízkej počet proti přesile tolika nesmyslů, který se na nás odevšad hrnou...ale jo, pět těch základních, které máš na mysli ty, úplně stačí, aby člověka sevřely.
Uf, skvělé bylo se u tebe zastavit.
31.01.2024 11:44:30 | cappuccinogirl