vita mí noví...
byl usazen v noci
s domněnkou
že drží otěže moci
reálného
že zvládne unést
tíhu všeho
a jeho srdce prý
bije
přítomností
ale co vlastně unese?
podivuhodné
málem
skoro si nevšiml toho
když jej přepadla sen
hádej kdo jsem? řekla
v tu chvíli
měl v očích cosi
vesmírného
má milá
připadáte mi jako
pleistocén
geologické rozdělení
s nízkou teplotou
ale horoucím srdcem
přitom rukama podpíráte
chaotické stromy
řádu ovocného
otvíráte se
dovnitř nebo ven?
drahý příteli
jsem vaší klikou
nebo zámkem?
to záleží na tom
jak otočíte pantem
Přečteno 145x
Tipy 23
Poslední tipující: zelená víla, narra peregrini, jort1, IronDodo, Vivien, nehledaná, Marcone, Chane, Sonador, cappuccinogirl, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)