Anotace: vyzdobí vnitřek každého kdo má to štěstí o ni zakopnout…
Některá místa bloumají spoustou světů, než si vás najdou... krásné, Enigmane... mám velké přání nebo spíše asi sen, podívat se jednou do Vietnamu, vidět na vlastní oči jejich rýžová pole... učím se jazyk a moje snacha z Vietnamu pochází, snad se mi přání splní...
Děkuji, ráda jsem se u Tebe zastavila :-)
https://slevomat.sgcdn.cz/images/t/2000/10/05/10053408-eaf8aa.jpg
03.03.2024 10:39:08 | Helen Mum
Je krásné potkávat probuzené duše
A sám být probuzen...probuzenou duší*)
03.03.2024 07:06:10 | Malá mořská víla
Pokud mnich nevychází z orgasmu, já nevycházím z údivu...S Rimbaudem by asi bylo zajímavý vést dialog, občas...určitě ne pořád:-)
Konec tvého textu je TOP!!! Všímám si, jseš zatra dobrej!!!
Hezkej den měj:-)**
02.03.2024 15:28:30 | cappuccinogirl