Anotace: když to s váma šije...
Když láska se zvrtne, vždy musí nastoupit hluboká pokora a odpuštění, aby se znovu napřímila klopity klop, klopity klop...
Pokorní jsme tak hluboko, jak jen dovolí naše ego, jak mocně je dokážeme udržet na uzdě, aby nepřerostlo naše srdce... protože srdce dá příležitost znovu a znovu ... někdy si říkám, jak hluboký je Mariánský příkop toho mého:)
15.05.2024 23:30:21 | Malá mořská víla
Tedy vzbudil jsi mou velkou představivost, jak moc to musí s jedním šít :-)
05.05.2024 22:20:39 | Vivien