Anotace: ...
k klíč k odemčení žití
klíč pro vztahy
klíč k dobré náladě a všemu
pak skoro paklíč v písních hlubinných řas (a co do objemu
mu schází, tolik má na délku v svých zubech odvahy)
pro křídla snění v hloubi temna svítí
05.09.2024 13:40:25 | šuměnka
Kolik já toho ještě nevim, to je k uzoufání...bože, jsem tak ráda za slovo, kterým jsi to celý uzavřel-to znám:-)*
08.06.2024 16:20:10 | cappuccinogirl